Om Dog Glas

Det är vi som är Dog Glas och vi är experter på glas!

På Dog Glas säljer vi glas, men det är inte vilket glas som helst. Här hittar du inga fönster eller bilrutor – vi är experter på ovanligt glas. Det handlar om glas som du kanske behöver på din arbetsplats, i din inredning eller i ditt garage. Just nu håller vi för fullt på att arbeta med vår webbutik, men tills vidare får ni hålla till godo med bloggen där vi skriver om företaget, om oss som arbetar här, om vad vi gör, om våra produkter och annat som har med Dog Glas att göra.

dogglasglas

Många frågar oss varför vi heter Dog Glas, och även om vi kanske skulle vilja svara att det är en spännande företagshemlighet så finns det faktiskt ett väldigt enkelt svar på den frågan, och det är att bokstäverna D, O och G är första bokstäverna i våra namn. Med våra menar vi då vi som har startat upp företaget och arbetar här. Dennis, Ola och Gustav heter vi, och eftersom vi också tycker om och har hundar alla tre så kändes det som en rolig idé att döpa företaget till just Dog Glas (ordet glas behöver antagligen ingen närmare förklaring…). Våra hundar är våra kontorsmaskotar kan man säga!

Vår affärsidé är att vara annorlunda och erbjuda sådant som man inte hittar överallt. Vi designar och tillverkar egna produkter och vi tar också i viss mån emot specialbeställningar om det finns ett behov som vi kan fylla. Innan vår webbshop är klar fungerar den här bloggen som vår temporära plats på webben och du är varmt välkommen att kontakta oss på info@dogglas.se om du har några frågor eller funderingar om oss eller våra produkter. Det går förstås även bra att boka ett besök hos oss och träffa oss IRL!