Våra kontorsmaskotar

Namnet Dog Glas kom vi på för att D, O och G är första bokstäverna i våra namn (Dennis, Ola och Gustav), men det är också en liten hyllning till våra fyrbenta vänner. Det är nämligen så att vi är hundkillar alla tre, och våra hundar är våra kontorsmaskotar. Det är nästan alltid någon på kontoret (oftast Ola som sköter mycket administrativt), så där är hundarna när vi jobbar. På så sätt behöver de inte vara ensamma hemma och de behöver inte heller gå på hunddagis. Vi har ju vårt egna hunddagis här, och det är en av fördelarna med att ha ett eget företag och ett eget kontor.

shaq

Shaq myser på kontoret

När vi inredde vårt kontor tog vi in en homestylingfirma som skötte allt. De var verkligen proffsiga och tog sig an utmaningen att även inreda hundvänligt. Så nu har jyckarna en egen hörna där dom kan ligga och sova, eller busa med varandra. Ett stort tack till homestylingföretaget F-Rum!

De kunder som kommer hit behöver dock inte vara rädda för att bli påhoppade av ett gäng jyckar, men många dras till hundarna och det brukar ofta sluta med en liten kelstund till hundarnas stora lycka. Är man allergisk eller hundrädd kan vi ta emot besök i andra rum, så även om hundarna är en del av företaget så är det förstås kunderna som är det viktigaste! På tal om hundar så håller vi faktiskt på att designa och ta fram en egen serie matskålar för hundar i otroligt tåligt glas. Mest som en rolig grej liksom!

Leave a Comment