Vi som arbetar på Dog Glas

Om du har läst sidan ”Om Dog Glas” så vet du redan att ordet Dog är en förkortning av våra namn. Det är helt enkelt första bokstäverna i Dennis, Ola och Gustav. Det är vi som är skaparna av företaget och det är vi som arbetar här. Dog är också en liten anknytning till att vi alla tre tycker om och har hundar. Hundarna är våra maskotar här på kontoret, så det blir nog en bloggpost om vovvarna också snart.

Den som oftast sitter vid tangenterna här på bloggen är jag, Ola, och det beror på att jag sköter många av de administrativa bitarna i företaget. Man har ju olika roller, och så måste det vara för att företaget ska flyta på. Var och en måste ha stenkoll på sitt, och så måste man också ha koll på vad de andra gör. Så oftast är det mina ord ni läser här, vilket ju kan vara roligt att veta kanske, men ibland händer det också att Gustav eller Dennis sitter här och jobbar. Gustav är mest ute på fältet om man säger så, och Dennis är lite mittemellan.

Vi är ett ganska ungt företag men vi har redan lyckats slå oss in bra på marknaden och vi tror stenhårt på vår idé. Vi gör innovativa produkter och vi lägger mycket tid på personlig service för våra kunder. Vi fyller helt enkelt en plats som förr var ett tomrum, och vi märker att vi behövs! Om du vill veta mer om Dog Glas eller om oss är du varmt välkommen att kontakta oss!

Leave a Comment